Lars Dareberg: teknologi nørd eller image person?

Lars Dareberg: teknologi nørd eller image person?

Er du en teknisk nørd eller en billedperson? Jeg tænker, at det er let at opdele fotografer i to forskellige kategorier, nemlig. Dem, der elsker teknikken omkring fotografering, og dem, der ikke rigtig gør det og fokuserer på billederne. Måske er det muligt at kombinere.

ars Dareberg er freelance fotograf med base i Malmø. Han har arbejdet hele sit liv med fotojournalistik og historiefortælling. I dag lige så meget med filmkamera som med stillkamera.
For mig er det dobbelt, jeg er bestemt ikke en meget it-kyndige fotograf, men jeg kan samtidig forstyrre mig utrolig meget på, kolleger og fotografer, der gør en ting af at de ikke kan gøre noget ved deres kameraer. Det kan meget vel være professionelle fotografer, der mere eller mindre praler af, at de ikke er i stand til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *