Sådan finder du ud af antallet af eksponeringer i dit kamera

Sådan finder du ud af antallet af eksponeringer i dit kamera

Serial shooting in all glory-er du også en fotograf, der elsker at tage mange billeder efter hinanden for at fange det nøjagtige rigtige øjeblik på billedet? Fronten er det perfekte billede, men ulempen er, at den også bærer på kameraet – især hvis du har et spejlreflekskamera – DSLR – med et spejl, der skal bevæge sig op og ned. Dagens spejlfrie kameraer har ofte også en mekanisk lukker, der fungerer som et gardin, der åbner og lukker for lyset.

I denne arikel giver vi dig de tip, der giver dig mulighed for at finde ud af, hvor mange eksponeringer et kamera har foretaget, ligesom kilometertælleren på bilen viser, hvor mange miles en bil har kørt – noget der påvirker både liv og værdi.

Fælles spejl, spejlvende og mekanisk lukker, er, at de blot består af præcisionsmekanik, at for hver bevægelse langsomt, men sikkert bære ud, de er simpelthen ikke bygget til at modstå bevægelse i det uendelige, selv om 400,000 engagementer på Nikon d6 eller på 500.000 engagementer på Canon EOS 1D X Mark III føle sig uendeligt langt væk – disse tal er nemlig, hvad de er angivet til at holde nede i henhold til producenten.

Ofte dyrt at lave mad
For at løse denne type sammenbrud, med for eksempel et brudt lukker eller løshedspejl på basis af for eksempel slid, er det ret dyrt. Afhængigt af kameramodellen skal du muligvis betale mellem 5-10 000 kroner, hvilket kan gøre det dyrt at købe et brugt kamera i god stand, men allerede fotograferet eller gået over dens lukkertekniske levetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *